Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 περπατάμε στα μονοπάτια της Βόρειας Κυνουρίας!

Η πεζοπορία θα γίνει από το Ορεινό Κορακοβούνι όπου θα περπατήσουμε στο παλιό μονοπάτι για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καριάς Κυνουρίας.

Καλό θα είναι να φοράτε ορειβατικά μποτάκια και μακρύ παντελόνι. Θα σας φανεί χρήσιμο το καπέλο, το μπαστουνάκι σας, ένα σνακ - φρούτα, νερό, φωτογραφική μηχανή και το σημαντικότερο καλή διάθεση.
Σημείο συνάντησης : Βενζινάδικο ΕΚΟ Κρακοβούνι.
Ώρα συνάντησης : 8.00 πμ.
Βαθμός δυσκολίας : εύκολη - μέτρια.
Χλμ. : 4,5.
Χρόνος πεζοπορίας: 3 ώρες.
Επειδή θα χρησιμοποιήσουμε  mini bus για την εκδρομή μας παρακαλούμε ενημερώστε έγκαιρα για την συμμετοχή σας (προκειμένου να γίνει κράτηση θέσεων) έως Κυριακή 12/5.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6944535959 καθημερινά από τις 17:00 έως 21:00 Πατριαρχέας Γιάννης *Έφορος: Θαλάσσιου Καγιάκ, Ποδηλασίας, Πεζοπορίας.

Το Όμορφο αυτό μονοπάτι είχε να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 30 χρόνια και καθαρίστηκε πρόσφατα από μέλη του Σ.Ο.Κ (Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας), με την συνδρομή του συλλόγου Ορεινού Κορακοβουνίου και της Κοιν,Σ,Π Α «Χώρα Νάμου».  
Την τεχνική επίβλεψη και χαρτογράφηση φρόντισαν τα μέλη του Σ.Ο.Κ Speleologists Climbers Kynourias, σε συνεργασία με την Κοιν,Σ,Π Α «Χώρα Νάμου».                                   

Αποτελεί τμήμα του νέου δικτύου μονοπατιών Parnon Trail, του οποίου τον συντονισμό έχει η Περιφέρια Πελοποννήσου. 


2 σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]